top of page

Huisartsenpraktijk Sanders in Geleen is op zoek naar een:

Doktersassistente ter vervanging van zwangerschapsverlof 

16 uur per week en tijdens vakantieperiodes mogelijk meer uren

het gaat om de periode maart 2019 tot en met augustus 2019

 

Huisartsenpraktijk Sanders

De praktijk is sinds 1973 gevestigd in Geleen-Zuid. Op deze locatie is een breed aanbod van eerstelijns gezondheidszorg georganiseerd. Naast huisartsgeneeskundige zorg i.c.m. een apotheek servicepunt kunnen patiënten terecht voor: fysiotherapie, zorg rondom chronische aandoeningen, psychologisch zorg en dieetadvies. Huisartsenpraktijk Sanders is een moderne praktijk met een gedreven team en een gezellige werksfeer.

 

De functie

Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten die de huisarts willen spreken. Je maakt afspraken, trieert, verricht medisch technische handelingen en je voert administratieve taken uit zoals het plannen van afspraken en het verzorgen van de patiëntenadministratie in het Huisartseninformatiesysteem.

 

Functie-eisen

Heb jij binnenkort je diploma doktersassistent op zak of ben je al gediplomeerd? Werk je patiëntgericht, zelfstandig en ben je sterk in communiceren? Beschik je daarnaast ook nog over een flexibele houding, een hoge mate van stressbestendigheid en een doortastende werkhouding? Dan ben jij onze nieuwe collega!  

 

Interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met CV.  Deze mag je mailen naar: info@huisarts-sanders.nl

Heb je vragen naar aanleiding van de vacature, dan mag je contact opnemen met Joyce Schiffers, praktijkmanager huisartsenpraktijk Sanders 06-23032951

Vacatures

Huisarts en fysiotherapie Sanders

van Akenstraat 7 - 9    |    6164 BB Geleen    |    Tel: 046 - 47 42 059   |    Fax: 046 - 47 58 087

www.huisarts-sanders.nl   |    info@huisarts-sanders.nl

bottom of page